Leuk dat je er bent, welkom! Op deze site vind je enkele nieuwsberichten, gedachtenroerselen over de actualiteiten, hersenspinsels over alledaagse zaken en een portfolio.

Over mij
Dossiers doorspitten, mensen ontmoeten en spreken om diepgang te bieden is mijn passie! Op het gebied van journalistiek wil ik graag iets betekenen door achtergronden te verschaffen bij gebeurtenissen, zowel in het heden als verleden. Het concreet maken van abstracte formuleringen en informatie biedt lezers inzicht in de wereld om hen heen. Daarnaast schrijf ik graag over human interest-onderwerpen.

Werk
In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek van Windesheim met als hoofdrichting tijdschriftjournalistiek.  Sinds mei werk ik als eindredacteur bij Twentekst en ben ik verantwoordelijk voor de weekkranten De Driehoek en Rijssen-Holtens Nieuwsblad. 

Vrije tijd
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad om steden te bezoeken en foto’s te maken. Ook een goed boek vind ik nooit verkeerd.

Vrijwilligerswerk
Tevens ben ik digitale media manager bij GroenLinks Almelo en ben actief bij het PPW. Daarnaast help ik mee met inmiddels bekende Almelose evenement Huttenland van Avedan (voorheen Scoop Welzijn), de laatste tijd vooral met PR. Bij Carintreggeland ben ik vrijwilliger voor het blad de Jennechiesproat voor zelfstandig wonende ouderen. Ik schrijf stukken en doe de eindredactie.

Sinds kort ben ik betrokken bij het PR-team van de Wereld Winkel Wierden. Ook heb ik mij ingezet voor Unicef Almelo als webredacteur / persvoorlichter en voor RegioFM als redacteur kabelkrant.