Veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s trotseerden de vele regen en de kou om Sinterklaas van harte welkom te heten. Het slechte weer kon de pret van de enthousiaste kinderen niet drukken. Zoals gebruikelijk kwam de sint rond 14.00 uur aan met de trein. Op het station stonden burgemeester Robben, wethouder Slagers en juf Mirelle klaar voor de ontvangst van Sinterklaas. Ook Harmonie Wierden, dj Sylvester, Dance Studio Janien en WVC Volley waren aanwezig.

WIERDEN – Nadat twee pieten op vakkundige wijze door de brandweer uit een boom en lantaarnpaal waren gered, kon de tocht van de sint en zijn pieten door het centrum beginnen.

Bij café Hansie is de goedheiligman op zijn gestapt op de weg te vervolgen naar het plein voor de Oale Marckt. Hier vond een feestje plaats ter ere van de Spaanse gasten. Na een dans om goed warm te worden, konden kinderen de sint en pieten de hand schudden. Ook was er ruimte voor een fotomomentje. Ondanks het slechte weer was het voor kinderen en andere aanwezigen uit Wierden en omgeving een feestelijke middag.

 

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *